Kenzo in actie op Royal Festival of the Horse

donderdag, 1 juli 2010

Begin juli hadden Pat en Linda Parelli de Europese Parelli instructeurs uitgenodigd op het Parelli Center in Stoneleigh Park (UK). Voor het "Royal Festival of the Horse" begon, was er dus volop gelegenheid om hen te laten kennismaken met onze paarden, quality time, extra coaching en vooral veel paardenplezier! 
Tijdens het Festival was er in de Parelli hal ook tijd voor spotlights voor de instructeurs. Samen met Lolita van Nathalie liet de Superfjord het beste van zichzelf zien. Het Britse publiek was volledig verkocht.
Op dag 2 werden we zelfs gevraagd om mee te doen aan de dagelijkse Parelli demo in the Main Arena, spannend. Enkel "beroemde" 4* Parelli instructeurs uit heel Europa, GB en Nieuw-Zeeland en... wij!

Kenzo deed opnieuw super zijn best en zorgde voor spektakel (in 1 sprong alle tonnen omver, typisch), deed een geweldige liberty en we kregen zelfs een extra applaus voor liggen en zo op te stijgen voor het FreeStyle rijden.

De volgende morgen stonden we weer op de demolijst dus het optreden was zeker in de smaak gevallen. Alweer een toffe (internationale) demo-ervaring erbij ;-) 

 

Kim Moeyersoms - GSM: +32478 67 47 89 - Contact - Webdesign by Regali