Cavalia maakt meisjesdroom waar

vrijdag, 18 juli 2008

Cavalia maakt meisjesdroom waar...

'Cavalia maakt meisjesdroom waar' blokletteren de nieuwste persberichten over de aanvang van het derde Cavalia seizoen in België. 'Vlaamse 'gueststar' is de 18-jarige Kimberley De Plucker uit Moerbeke-Waas. Kimberley, nationaal jeugdkampioen dressuur, legde eind juni in Cavalia village in Bilbao met glans testen af en maakt vanaf 14 juli deel uit van de artiestenfamilie van Cavalia. Kimberley debuteert in de show in Knokke-Heist op de avant-première op 18 juli.'
Donderdagnamiddag 17 juli vond de laatste training met Frédéric Pignon voor de avant-première plaats. En ik was erbij! 
Het was een hartelijk weerzien met Normand, Magali en Frédéric, in de nog bijna 'kale' Rendez-vous tent. Alles wordt nu snel in gereedheid gebracht voor de show van morgenavond, en ik ben zeker dat ze nog zullen weten wat gedaan, daar aan het station van Knokke. Maar de sfeer in de White Big Top was er al, onvoorstelbaar! Het is moelijk te definiëren, maar Cavalia zal voor mij toch altijd iets speciaal blijven.
Tja, het is dan uiteindelijk Kimberley geworden in plaats van Kim, maar het is haar natuurlijk van harte gegund! Het glamourgehalte van een 18-jarige finaliste van Miss Belgian Beauty met star quality is iets hoger natuurlijk, en dat is tenslotte waar het bij Cavalia om draait. Het publiek een onvergetelijke voorstelling bezorgen met het paard in de absolute hoofdrol, met als handelsmerk de combinatie van precisie, perfectionisme, rijKunst met een grote K en spontane interactie met de toeschouwers, door mensen én paarden.
LIVE YOUR DREAM! Want Paardenmanieren.be kwam er o.a. dankzij Cavalia...
Hoe het voor mij allemaal begon? Mijn allereerste kennismaking met Cavalia, in Los Angeles begin januari 2007...

Kim Moeyersoms - GSM: +32478 67 47 89 - Contact - Webdesign by Regali