Parelli demo in 't Overdijk

zaterdag, 13 maart 2010

Parelli demo in 't Overdijk voor talrijk opgekomen publiek

Zaterdagavond 13 maart vond voor de tweede keer dit jaar een Parelli demo plaats in manege 't Overdijk in Hamme. Op deze prachtige locatie konden de 3 Vlaamse Parelli-instructeurs en 3 Parelli-studenten opnieuw rekenen op een geboeid publiek.
Na de intro door Nathalie legde Nic uit wat de typische kenmerken zijn van elke Parelli-student: de relatie met het paard komt op de eerste plaats, men probeert zichzelf altijd te verbeteren, en dat alles in de vier "savvies" (On Line, Liberty, Freestyle & Finesse).
De Savvy spotlights wierpen alvast een blik op de verschillende demopaarden en hun karakteristieke horsenality. Kenzo was gelukkig weer zijn eigen Left Brain Introverte zelf, maar hij deed wel super zijn best om daarbij nog snappy te zijn op de koop toe. Als beloning voor zoveel enthousiasme mocht hij zijn favoriete oefening demonstreren: liggen ;-)
Het praktijkgedeelte werd afgesloten met een sessie trailerladen doorspekt met extra creativiteit, bv. Twist die in vrijheid achterwaarts op de trailer ging. De toeschouwers kregen bij de infosessie in de cafetaria ten slotte de kans een Horsenality profiel in te vullen voor hun eigen paard en konden zich voor extra info natuurlijk wenden tot de drie instructeurs.
Hopelijk hebben we in Vlaanderen weer gezorgd voor wat extra informatie en inspiratie...

Kim Moeyersoms - GSM: +32478 67 47 89 - Contact - Webdesign by Regali