Flanders Horse Expo 2010

maandag, 1 februari 2010

Flanders Horse Expo 2010

Moe maar voldaan na drie hectische dagen boordevol demo’s en heel veel volk in de “Aleastraat”.
Zelf was ik niet veel op de Aleashop stand te vinden, het was soms rennen van de ene demo naar de andere. Met een dergelijk druk gevuld programma is het logisch dat er ups en downs zijn. Ik hield zelf nogal wat stress over aan de eerste pakzadeldemo die Olivier compleet kalm en professioneel aan elkaar praatte, maar fjord Remy zag het stilstaan na de hereniging met Kenzo niet zo zitten… Maar op dag drie verliep dat allemaal al veel vlotter en vooral rustiger.
Voor mijzelf was FHE 2010 een ideale leerschool voor de organisatie van de combinatie Aleashop en demo’s, al moet ik toegeven dat de druk deze editie veel groter was dan de vorige jaren. Kon ik mij vroeger nog uit de slag trekken met “dit is maar paardenplezier à la Kim & Kenzo en wij zijn het eigenlijk niet gewend om demo’s te geven”, dit jaar had ik de naam van Pat en Linda Parelli hoog te houden, en dat is toch een heel ander gevoel!

Nathalie en ik, samen met Lolita en Kenzo, duiken regelmatig op in deel 1 van de Hippo TV reportage over Flanders Horse Expo 2010, net zoals het Aleashop team tijdens de demo's en op de stand. 

Kim Moeyersoms - GSM: +32478 67 47 89 - Contact - Webdesign by Regali