Shopping?

Bestel hier al je Parelli & paardenmateriaal!

Parelli materiaal, studiepakketten en DVD's

Volgens Pat Parelli herken je een echte paardenmens aan het materiaal dat hij/zij gebruikt en... niet gebruikt. En daar ben ik het helemaal mee eens!

Voor een effectieve communicatie op de grond heb je echt niet veel nodig:
- een Parelli touwhalster (zodat je paard leert wijken voor druk)
- een Parelli 12ft line (een touw van een kleine 4 meter lang, dik genoeg om comfortabel in de hand te liggen, ideaal om je paard wat meer afstand te geven)
- een carrot stick en savvy string (als verlenging van onze arm)
Naarmate je verder vordert in het Parelli programma, op hoe grotere afstand je met je paard op de grond kan spelen. Daarvoor gebruiken we een 22ft line (ca. 7 meter) of een lasso van zo'n 13 meter (de Parelli 45ft line). 

Je kan rechtstreeks via mijn Parelli webshop lid worden van de Parelli Savvy Club en met 25% korting bestellen via: https://shop.parelli.com/?pgate=8206.
Wanneer je Parelli-lid bent profiteer je dus altijd van een fikse korting (gemiddeld 25%) - en soms nog extra promoties. Verzending van je bestelling gebeurt vanuit het UK Parelli Center.

Op de Parelli webshop vindt je niet alleen al het Parelli paardenmateriaal, maar ook zowat het meest uitgebreide aanbod aan educatieve dvd's, stap-voor-stap Parelli studiepakketten, kleding,  supertoffe geschenken voor paardenliefhebbers en noem maar op. 

Paardenmateriaal

Heb je geen kredietkaart of betaal je liever niet online, dan kan je het Parelli-materiaal ook bestellen via de website van Aleashop. Je kan dan rechtstreeks met de kaart online betalen, via Paypal of zelfs per overschrijving.
Bestellingen vanaf 90€ worden gratis verstuurd.

Maar je kan natuurlijk ook gewoon komen shoppen in de winkel.

Aleashop,  Dendermondesteenweg 28, 9070 Destelbergen
verkoop@aleashop.be, tel. +32 9 230 28 60
Winkel open van dinsdag t/m zaterdag van 9u30 tot 18u

Kom eens langs en maak je keuze uit ons uitgebreid assortiment paardenmateriaal: zadels, (bitloze) hoofdstellen, kleding, schoeisel, horsemanship materiaal, boeken en dvd's, stal-, weide- en pistemateriaal, paardenvoeder en supplementen van Pavo en Equifyt, Lannoo en Cavalor...

Veel kans dat je me treft in de winkel, hopelijk tot dan! 

Kim Moeyersoms - GSM: +32478 67 47 89 - Contact - Webdesign by Regali