Kim's blog

 • zaterdag, 11 oktober 2014 : Pat Parelli in België
  Eind augustus 2014 was Pat Parelli in België voor een speciale "Pop-up" demo, een gratis en niet te missen evenement! Ter gelegenheid van deze uitzonderlijke gebeurtenis heb ik nog eens een reportage voor Hippo TV gemaakt. Sfeerbeelden van de pop-up, een interview met Pat en een overzicht van de 7 games... veel kijkplezier!
 • maandag, 12 mei 2014 : Cavalia in Brussel!
  Cavalia heeft iets met België, en ik heb iets met Cavalia…
 • zondag, 20 mei 2012 : Parelli lesdagen in Hansbeke
  Maandelijkse Parelli lesdag met Kim & Mieke Elke derde zondag van de maand zijn paardenliefhebbers welkom op de maandelijkse lesdag met 2* Parelli instructeurs Kim Moeyersoms & Mieke Lannoo.
 • zaterdag, 1 oktober 2011 : Andes te zien in Slot Marsepeinstein & Sinterklaas muziekspecial!
  Andes is Amerigo, een super stressvrij paard
 • donderdag, 1 juli 2010 : Kenzo in actie op Royal Festival of the Horse
  Begin juli hadden Pat en Linda Parelli de Europese Parelli instructeurs uitgenodigd op het Parelli Center in Stoneleigh Park (UK). Voor het "Royal Festival of the Horse" begon, was er dus volop gelegenheid om hen te laten kennismaken met onze paarden, quality time, extra coaching en vooral veel paardenplezier! 
 • dinsdag, 1 juni 2010 : Kim & Andes demonstreren veilig trailerladen op HippoTV
  Wie Parelli Natural Horsemanship doet, weet dat trailerladen slechts een gevorderde versie is van het laatste spelletje van Parelli's 7 games: squeeze game. In de reportage over trailerladen op Hippo TV toont Andes stap voor stap hoe het moet (en dankzij Yaspis' mooi acteerwerk ziet men ook hoe het niet moet).
 • zaterdag, 1 mei 2010 : Demo op de 4Horses
  1 mei 2010: Kenzo in actie op de demo bij 4Horses Op de opendeurdag van pensionstal 4Horses in Ravels werden we aangekondigd als 'één van de vijf grote Horsemanship namen' in Vlaanderen, dus dat was toch wel een hele eer! Kenzo was het eerste half uur van de Parelli demo onder leiding van Nathalie zijn eigen energiebesparende zelf; toen hij daarna zijn kunsten mocht tonen tijdens onze 'paardenplezier' demo zat er wat meer enthousiasme in.
 • zaterdag, 13 maart 2010 : Parelli demo in 't Overdijk
  Parelli demo in 't Overdijk voor talrijk opgekomen publiek Zaterdagavond 13 maart vond voor de tweede keer dit jaar een Parelli demo plaats in manege 't Overdijk in Hamme. Op deze prachtige locatie konden de 3 Vlaamse Parelli-instructeurs en 3 Parelli-studenten opnieuw rekenen op een geboeid publiek.Na de intro door Nathalie legde Nic uit wat de typische kenmerken zijn van elke Parelli-student: de relatie met het paard komt op de eerste plaats, men probeert zichzelf altijd te verbeteren, en dat alles in de vier "savvies" (On Line, Liberty, Freestyle & Finesse).
 • maandag, 1 februari 2010 : Flanders Horse Expo 2010
  Flanders Horse Expo 2010 Moe maar voldaan na drie hectische dagen boordevol demo’s en heel veel volk in de “Aleastraat”.
 • zaterdag, 23 januari 2010 : Parelli nieuws uit Florida
  Parelli nieuws uit Florida (januari 2010) Florida is the Sunshine State, maar veel zon hebben we hier de laatste dagen in Ocala nog niet gezien. Maar hey, al de rest is super de moeite, ondertussen zijn we al drie dagen volop ondergedompeld in het Parelli Natural Horsemanship programma. Vol plannen en inspiratie zal iedereen terugkeren, klaar om de wereld niet alleen kennis te laten maken met het nr. 1 horsemanship programma ter wereld, maar ook met wat Parelli kan betekenen voor elke paardenliefhebber en welke impact dat zal hebben op de paardenwereld.
 • zondag, 10 januari 2010 : Parelli instructor course Florida
  Kim uit de kast... binnenkort Parelli Instructor! (Januari 2010)
 • zondag, 1 februari 2009 : Flanders Horse Expo 2009
  Flanders Horse Expo 2009 zit erop De combinatie Aleashop stand houden en demo's geven was niet evident, maar het is ons gelukt... Vooral op zondag zeer veel volk rond de piste, en veel positieve reacties gekregen op de Stressvrij paard training. De demo's zijn goed verlopen, Andes en Kenzo hebben hun best gedaan.
 • woensdag, 1 oktober 2008 : Demo op 'Dag van het paard' in Waregem (oktober 2008)
  Demo op 'Dag van het paard' in Waregem (oktober 2008)De kritiek na de demo's op Flanders Horse Expo ("fjorden waren VUIL" ... ahum, "keep it natural"?!) indachtig, kreeg Kenzo gisteren een serieuze wasbeurt! Dit ter gelegenheid van onze paardenplezier demo op de Dag van het paard voor sporters met een handicap (ik viel ook niet helemààl uit de toon natuurlijk  )  Enfin, proper was hij deze keer wel... en hij deed ook goed zijn best, dus: driesterren super fjord!
 • vrijdag, 15 augustus 2008 : Op trektocht met gebroken arm
  Zomertrektocht(je) 2008Trek/Equirencontre in Mirwart, gevolgd door trektocht naar Floing (FR) Jaarlijkse Trek en trektocht verliepen iets anders dan gepland... maar dankzij de superfjord heb ik er toch van genoten.
 • vrijdag, 18 juli 2008 : Cavalia maakt meisjesdroom waar
  Cavalia maakt meisjesdroom waar... 'Cavalia maakt meisjesdroom waar' blokletteren de nieuwste persberichten over de aanvang van het derde Cavalia seizoen in België. 'Vlaamse 'gueststar' is de 18-jarige Kimberley De Plucker uit Moerbeke-Waas. Kimberley, nationaal jeugdkampioen dressuur, legde eind juni in Cavalia village in Bilbao met glans testen af en maakt vanaf 14 juli deel uit van de artiestenfamilie van Cavalia. Kimberley debuteert in de show in Knokke-Heist op de avant-première op 18 juli.'
 • donderdag, 5 juni 2008 : Praktijkexamen Trainer B Amerikaanse rijkunst
  Praktijkexamen Trainer B Amerikaanse rijkunst Ik heb op 5 juni Mister Kenzo voor het praktijkexamen Trainer B 'omgetoverd' tot driesterrenfjord om het op te nemen tegen de quarters.Behalve een paar vestimentaire problemen met een veel te grote Stetson van Olivier... 'looking sharp'! Haha!
 • zaterdag, 12 april 2008 : Eerste TREC van 2008
  12 - 13 april 2008: Eerste TREC wedstrijd van het jaar voor Kenzo & Remy Dit weekend onze eerste TREC wedstrijd van het jaar: de 'speciale' TREC, enkel voor equipes en met PTV tijdens de POR, in Courtil (in de diepe Ardennen nabij Baraque de Fraiture).
 • dinsdag, 1 januari 2008 : Dressage Naturally
  Dressage Naturally - Ontmoeting met Karen Rohlf De driedaagse clinic met Karen Rohlf (USA) op Horseman's Retreat in Oostburg (NL) was er één om te onthouden. Ik heb ervan genoten EN alweer veel bijgeleerd.Zo positief, zonder zweverig of oppervlakkig te zijn, zo diepgaand op gebied van biomechanica en anatomie van paard en ruiter, zo'n perfecte combinatie van échte rijkunst en Parelli Natural Horsemanship... wat wil een mens nog meer? De paarden zouden niets anders willen, daar ben ik van overtuigd!

Kim Moeyersoms - GSM: +32478 67 47 89 - Contact - Webdesign by Regali