Paardenplezier in 2010

 • donderdag, 1 juli 2010 : Kenzo in actie op Royal Festival of the Horse
  Begin juli hadden Pat en Linda Parelli de Europese Parelli instructeurs uitgenodigd op het Parelli Center in Stoneleigh Park (UK). Voor het "Royal Festival of the Horse" begon, was er dus volop gelegenheid om hen te laten kennismaken met onze paarden, quality time, extra coaching en vooral veel paardenplezier! 
 • dinsdag, 1 juni 2010 : Kim & Andes demonstreren veilig trailerladen op HippoTV
  Wie Parelli Natural Horsemanship doet, weet dat trailerladen slechts een gevorderde versie is van het laatste spelletje van Parelli's 7 games: squeeze game. In de reportage over trailerladen op Hippo TV toont Andes stap voor stap hoe het moet (en dankzij Yaspis' mooi acteerwerk ziet men ook hoe het niet moet).
 • zaterdag, 1 mei 2010 : Demo op de 4Horses
  1 mei 2010: Kenzo in actie op de demo bij 4Horses Op de opendeurdag van pensionstal 4Horses in Ravels werden we aangekondigd als 'één van de vijf grote Horsemanship namen' in Vlaanderen, dus dat was toch wel een hele eer! Kenzo was het eerste half uur van de Parelli demo onder leiding van Nathalie zijn eigen energiebesparende zelf; toen hij daarna zijn kunsten mocht tonen tijdens onze 'paardenplezier' demo zat er wat meer enthousiasme in.
 • zaterdag, 13 maart 2010 : Parelli demo in 't Overdijk
  Parelli demo in 't Overdijk voor talrijk opgekomen publiek Zaterdagavond 13 maart vond voor de tweede keer dit jaar een Parelli demo plaats in manege 't Overdijk in Hamme. Op deze prachtige locatie konden de 3 Vlaamse Parelli-instructeurs en 3 Parelli-studenten opnieuw rekenen op een geboeid publiek.Na de intro door Nathalie legde Nic uit wat de typische kenmerken zijn van elke Parelli-student: de relatie met het paard komt op de eerste plaats, men probeert zichzelf altijd te verbeteren, en dat alles in de vier "savvies" (On Line, Liberty, Freestyle & Finesse).
 • maandag, 1 februari 2010 : Flanders Horse Expo 2010
  Flanders Horse Expo 2010 Moe maar voldaan na drie hectische dagen boordevol demo’s en heel veel volk in de “Aleastraat”.
 • zaterdag, 23 januari 2010 : Parelli nieuws uit Florida
  Parelli nieuws uit Florida (januari 2010) Florida is the Sunshine State, maar veel zon hebben we hier de laatste dagen in Ocala nog niet gezien. Maar hey, al de rest is super de moeite, ondertussen zijn we al drie dagen volop ondergedompeld in het Parelli Natural Horsemanship programma. Vol plannen en inspiratie zal iedereen terugkeren, klaar om de wereld niet alleen kennis te laten maken met het nr. 1 horsemanship programma ter wereld, maar ook met wat Parelli kan betekenen voor elke paardenliefhebber en welke impact dat zal hebben op de paardenwereld.
 • zondag, 10 januari 2010 : Parelli instructor course Florida
  Kim uit de kast... binnenkort Parelli Instructor! (Januari 2010)

Kim Moeyersoms - GSM: +32478 67 47 89 - Contact - Webdesign by Regali